Skip to main content
 

Måla på Keramik

Passa på att måla din egen frukostkopp

Boka keramikmålning

En social och kreativ aktivitet för alla i familjen eller kompisgänget. Passa på att måla din egen frukostkopp eller ge bort dina dekorerade alster som en personlig gåva.

Vi har ett stort urval av skröjad (förbränd) vit keramik av såväl bruksgods som koppar & fat som prydnadsföremål ex. askar, minifigurer, sparbössor mm. Det finns ett brett urval av underglasyrer (färger) att välja bland.

Aktiviteten börjar med att ni väljer det föremål som ni vill måla samt de färger ni föredrar. Vi finns på plats och ger instruktioner och kommer med tips. Aktiviteten brukar ta 1 – 1,5 timme. När ni är klara glaserar vi ditt föremål med transparent glasyr och bränner det inom 1-3 dagar. Då blir ditt alster tåligt och får en blank vacker yta med klara färger.

Maskindisk rekommenderas ej.

Keramikmålning kostar enligt följande. Vi tar en studioavgift på 100/pp., då ingår plats i lokalen,tillgång till våra färger, samt bränning av ert föremål. Därutöver debiteras ni för den keramik ni målar på. Pris för keramiken ni målar ligger mellan 50 – 300 kr. Ex kostar en kaffemugg 150 kr, därmed blir det 250 kr totalt för aktiviteten.