Skip to main content
 

Hyr en verkstadsplats

Längtar du efter att få utvecklas vidare med din drejning eller skapande i keramik lite mer på egen hand? Och samtidigt få ett kreativt och stimulerande utbyte med andra likasinnade? Hyr en plats i vår nyrenoverade och fullt utrustade verkstad.

Verkstan i djursholm

Vår keramikverkstad består av ett öppet, ljust och generöst tilltaget rum med plats 4 drejplatser till uthyrning och ett arbetsbord med plats för 4 personer för handbygge. Vi har även en liten köksdel med tillgång till kaffe&te och möjlighet till tillredning av enklare medhavd mat.

Vi har ett brett urval av glasyrer, engober och färgkroppar att tillgå samt verktyg för de flesta ändamål.

Därutöver har vi ett separat rum för lerhantering, förvaring av keramik som ska skröjas/glaseras samt ett separat ugnsrum med 2-3 ugnar, så det finns god kapacitet.

Det finns allt som oftast välutbildad personal på plats som kan svara på frågor och stötta vid behov. Men vi vill att du ska vara självgående i grunder drejning/andra tekniker och glasering för att du ska ha förutsättningar att jobba självständigt.

 Vår ambition är att bygga upp en liten community tillsammans med andra likasinnade keramikintresserade där vi tillsammans utvecklas och får ett stimulerande utbyte av varandras olika skapandeprocesser. Vi kommer även att försöka sätta samman olika workshops såsom skulptering, rakubränning, dekorering och kurser med olika teman.

Man kan hyra plats alltifrån 1 -5 dgr/vecka. Verkstan är öppen mellan kl 10.00 -21.00 vardagar och kl 11.00 – 18.00 helger. Prisupplägg är en fast månadshyra enligt prislista nedan – pris inom parantes är för plats för handbygge.

1 dag/v.    2 250 kr (1 250 kr)

2,5 dgr/v.     3 250 kr (2 250 kr)

5  dgr/v.     4 250 kr (3 250 kr)

Därutöver tillkommer det 80/ kg lera som ni köper på plats. Glasyer, engober, bränning samt egen förvaringsplats ingår. Vi sköter bränningarna åt er. Det finns alltid tillgång till kaffe & te. Priserna är inkl. moms.

Vill du bli en del av vårt gäng? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Namn(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.