Skip to main content
 

Boka vår butik

Söker du den personliga gåvan till jubilaren, studenten eller läraren? Eller längtar efter känslan av handdrejad och unik te-eller kaffekopp som håller i många år?

Butiken

I vår lilla butik säljer vi ett urval av vår egentillverkade keramik. Vi har två olika kollektioner, dels Fårö – Lava & Sand som är en kollektion med skålar, koppar och fat i vit, beige och grå stengodslera, med enkla och tidlösa former där lerans vackra skärv får komma fram och ge hantverket plats. Glasyrerna är inspirerade av Fårös natur; kalkstensgrå, sandvit, vassgrön, martallsgrön och himmelsblå.

Sedan har vi Allmogekollektionen är inspirerad av såväl lergodsets som det saltglaserade stengodsets vackra, robusta, och traditionella formspråk. Med traditionella glasyrer i vitt, blått och koppargrön som samspelar fint med den röda lerans vackra skärv.

Vi säljer även andra vackra ting som samspelar fint med keramiken, såsom dukar, servetter & kökshanddukar i linne, handstöpta ljus, köksredskap i trä, doftljus mm. Perfekta att kombinera med keramiken som en gåva eller att lyfta hemmets middagsbord med.

Fyll i formuläret nedan för att boka butiken, så hör vi av oss så fort vi kan!

Namn(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.